Overheidsopdrachten voor WoninGent

Bekendmaking van overheidsopdrachten via e-Notification

Conform de wetgeving op overheidsopdrachten worden bekendmakingen gepubliceerd via e-Notification. De registratie als ondernemer op het platform e-Notification wordt sterk aanbevolen.

Deze opdracht kan door middel van de registratie worden opgevolgd via een messaging-service. Bij elke wijziging aan de publicatie ontvangt de onderneming dan een e-mail. Op die manier blijf je op de hoogte van alle relevante informatie voor het opmaken en indienen van je offerte.

Als geregistreerde onderneming kan je automatisch op de hoogte worden gebracht van gepubliceerde overheidsopdrachten die je interesseren, als je een zoekprofiel instelt (bijvoorbeeld overheidsopdrachten die onder een bepaalde categorie diensten vallen).


Overzicht lopende procedures

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van onze lopende procedures. 

Dossiernummer Titel Bekendmaking Soort procedure Indiening Download
2020-058 - Nieuw Gent – BV1 & BV3 Bouw van 14 sociale woningen (BV1) en van 60 sociale wooneenheden (BV3) + omgevingsaanleg Openbare procedure
2020-048 Plaatsen van centrale verwarming in 45 woningen en 2 appartementsgebouwen te Gent Vereenvoudigde onderhandelingsprocedure met voorafgaande bekendmaking

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.