Kom op 22 november tussen 8:30 – 11:30 naar onze balie voor tips om te besparen op jouw energiefactuur!

27 september 2018
Bewoners

Alle bewoners van WoninGent hebben een eigen contract voor elektriciteit. Een deel van onze bewoners heeft ook een eigen contract voor gas. Heb je een eigen contract voor elektriciteit en/of gas, dan kies je zelf je leverancier. Wist je dat energieleveranciers hun tarieven regelmatig veranderen?
Als je verandert van energieleverancier kan je soms veel geld besparen. Veranderen van leverancier is gratis en gemakkelijk. Maar het is niet zo gemakkelijk om uit te zoeken welke leverancier en welk energiecontract de beste zijn voor jou. 
Om je daarbij te helpen, komen de Energiesnoeiers op 22 november naar onze balie in de Kikvorsstraat. 

De Energiesnoeiers doen die dag voor iedereen die langskomt een vergelijking tussen verschillende leveranciers. Ze geven je een onafhankelijk advies over welk energiecontract het beste past bij jouw verbruik en wensen. En als je dat wil, regelen ze zelfs meteen voor jou de overstap naar een andere leverancier of contract. Zo kan je veel euro’s uitsparen. De Energiesnoeiers kunnen ook nagaan of je in aanmerking komt voor een gratis energiescan. Als je dat wil, krijg je achteraf dan nog energieadvies aan huis. 

Wanneer?  Donderdag 22 november van 8:30 tot 11:30
Waar?  Balies WoninGent, Kikvorsstraat 113, 9000 Gent
Voor wie?  Voor alle huurders van WoninGent. 
Wat breng je mee?  Breng je laatste afrekeningsfactuur voor elektriciteit en/of aardgas van je huidige energieleverancier mee. Zo kan je samen met de Energiesnoeiers het contract kiezen dat het beste bij jou past. 

De samenwerking tussen WoninGent en Energiesnoeiers is onderdeel van de ‘Blij met minder Switch-actie’
 

Website icons 3sign more 08

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.