Doe jij ook mee aan onze Grote Lenteschoonmaak?

01 maart 2018
Bewoners

Eind maart is het tijd voor de jaarlijkse Gruute Kuis van IVAGO. Wij vinden dit ook het ideale moment om onze gebouwen en hun omgeving onder handen te nemen. Dit jaar steken alle medewerkers en het bestuur van WoninGent de handen uit de mouwen. In 3 wijken (Nieuw Gent, Scheldeoord en Neermeerskaai) organiseren we een Grote Lenteschoonmaak. Tijdens de Grote Lenteschoonmaak willen we samen met de bewoners poetsen in en rondom onze gebouwen. Maar ook de bewoners van andere gebouwen ondersteunen we bij de organisatie van een Grote Lenteschoonmaak. 


Samen werken aan een propere en aangename woonomgeving

Wij willen samen met onze bewoners werken aan een propere woonomgeving waar het leuk is om te wonen. Daarom organiseert WoninGent dit jaar een Grote Lenteschoonmaak. Tijdens de Grote Lenteschoonmaak helpen alle medewerkers en het bestuur van WoninGent om onze gebouwen en de ruimte errond te poetsen, zwerfvuil op te ruimen …

Dit jaar nemen we drie gebouwencomplexen onder handen: 

  • Nieuw Gent op woensdag 28 maart 2018 van 9:00 tot 16:00. 
  • Neermeerskaai op donderdag 29 maart 2018 van 9:00 tot 16:00.
  • Scheldeoord op vrijdag 30 maart 2018 van 9:00 tot 16:00.
     

Help jij ook mee?

We hopen dat zoveel mogelijk bewoners van deze gebouwen komen helpen schoonmaken. Want hoe meer helpende handen, hoe beter het resultaat! Deze bewoners kregen ondertussen al een uitnodiging van WoninGent in hun brievenbus om mee te helpen. 
WoninGent zorgt ’s middags voor eten en drinken voor alle bewoners die zich hebben ingeschreven om mee te helpen. Op woensdagnamiddag voorzien we in Nieuw Gent ook kinderanimatie voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. 

Maar we roepen ook de bewoners van onze andere appartementsgebouwen op om een Grote Lenteschoonmaak te organiseren in hun gebouw. WoninGent geeft ondersteuning en materiaal aan alle bewoners die samen hun gebouw willen schoonmaken! Je vraagt dit aan voor 23 maart 2018. 
Vergeet niet om ons een foto van jullie actie te sturen voor onze volgende editie van WijsWonen!
 

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.