Doe 13 oktober mee supersociaal, op de Sociaal Wonendag!

Thumbnail
Projectnieuws

Op zondag 13 oktober 2019 vieren de VMSW en alle sociale huisvestingsmaatschappijen in Vlaanderen 100 jaar sociaal wonen. 

Bezoek ons renovatieproject in de Tichelrei

Op de Sociaal Wonendag zetten wij de deuren open van ons renovatieproject in de Tichelrei. Tijdens een rondleiding ontdek je hoe we bij dit project onroerend erfgoed en energiezuinig renoveren met elkaar rijmen. De gebouwen in de Groene Briel zijn in de jaren 1950 ontworpen door architect Jules Trenteseau en staan op de inventaris Onroerend Erfgoed. De renovatie van ons gebouw in de Tichelrei is een mooi staaltje van een geslaagde evenwichtsoefening tussen architecturale waarde en hedendaagse normen op het gebied van woonkwaliteit en energiezuinigheid. 

Doe gerust mee sociaal: kom af, op zondag 13 oktober! Doe mee aan een rondleiding en werp een blik achter de schermen van ons unieke renovatieproject. Vergeet niet om je vooraf in te schrijven


Ontdek de rest van het uitgebreide programma 

Heb je niet genoeg aan een bezoekje aan ons gebouw alleen? Op de site sociaalwonendag.be vind je een mooi overzicht van alles wat je die dag nog kan verwachten. Dankzij een handige filterfunctie ontdek je snel wat jou interesseert. Ga zeker eens kijken!
 

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.