Hoe schrijf ik me in?

Lees eerst de voorwaarden!

Ga eerst na of je aan de 4 voorwaarden voldoet. Verzamel alle documenten en breng ze mee naar je inschrijving. Wij hebben deze documenten nodig voor alle gezinsleden ouder dan 18 jaar. 


Wie schrijft zich in?

Deze personen moeten het inschrijvingsformulier ondertekenen:

  • De persoon die zich inschrijft. 
  • De persoon die getrouwd is, wettelijk samenwoont of de feitelijke partner is van de persoon die zich inschrijft en die mee in de sociale woning komt wonen. 

 

Hoe inschrijven?

Je kan op 2 manieren inschrijven:

  • Je regelt je inschrijving via e-mail door te mailen naar verhuur@thuispuntgent.be. Je bezorgt ons het ondertekende inschrijvingsformulier, een kopie van de identiteitskaart van jezelf en eventueel je partner en de nodige documenten. 
  • Je schrijft je in aan de balie in onze kantoren. Je maakt hiervoor een afspraak via verhuur@thuispuntgent.be of 09 235 99 60.

Moet er nog een taaltest gebeuren? Dan moet je partner aanwezig zijn bij de inschrijving. 
 


Waar inschrijven?

Je kan inschrijven via verhuur@thuispuntgent.be of op afspraak in ons kantoor in de Kikvorsstraat 113, 9000 Gent.
Inschrijven is gratis. Vergeet geen afspraak te maken. 

Opgelet:

Door de maatregelen tegen het coronavirus zijn onze kantoren momenteel alleen open op afspraak. Lees hier meer info over onze aangepaste dienstverlening


Bewijs van inschrijving?

Je krijgt van Thuispunt Gent een inschrijvingsbewijs en een inschrijvingsnummer. Houd dit zeer goed bij.


Waar nog inschrijven?

De sociale woningmarkt is nogal krap. Dat wil zeggen dat er meer aanvragen zijn dan woningen. Daarom is het slim je ook bij de andere Gentse huisvestingsmaatschappijen in te schrijven. 

Je kan aan Thuispunt Gent vragen om je inschrijving door te sturen naar andere sociale huisvestingsmaatschappijen en sociale verhuurkantoren in en rond Gent. 

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.