Denk jij ook mee aan een beter WoninGent?

Tussen mei en augustus 2017 hebben we een grote tevredenheidsenquête gedaan bij onze bewoners. De resultaten kon je als bewoner lezen in onze vorige WijsWonen. Uit de resultaten blijkt dat sommige zaken volgens onze bewoners beter kunnen. We deden dan ook een oproep aan alle bewoners.  Wie wil er samen met ons nadenken hoe het beter kan? We zijn nog altijd op zoek naar enkele bewoners die samen met ons willen meedenken aan een beter WoninGent. Heb jij interesse? Laat ons dit weten voor 31 augustus 2018. 

Wat willen we doen? 

We willen de tevredenheidsenquête echt gebruiken om onze werking te verbeteren. Want de mening van onze bewoners is belangrijk voor ons. 

Daarom willen we met je praten. We gaan met een aantal bewoners rond de tafel zitten om te luisteren. We bespreken de onderwerpen die volgens de enquête beter kunnen zoals leefbaarheid, onderhoud en herstel van de woning … . 

Samen met diezelfde bewoners denken we ook na over creatieve en haalbare voorstellen die onze dienstverlening kunnen verbeteren. 

Wat vragen we aan jou?

We zoeken bewoners die een paar keer naar de kantoren van WoninGent willen komen om te praten over onze dienstverlening. Iedereen kan meedenken, ook bewoners die de enquête niet hebben ingevuld! 

We organiseren een 3-tal sessies over onderwerpen zoals sluikstort en participatie, onderhoud en herstellingen in je woning en onderhoud van de gemeenschappelijke delen. Dit kan tijdens de dag of ’s avonds afhankelijk van wanneer de deelnemers zich kunnen vrijmaken. Jij kiest aan welke sessie(s) je wil deelnemen. 

Interesse?

Wil jij samen met ons meedenken over voorstellen om onze werking te verbeteren? Laat het ons weten voor 31 augustus 2018:

  • Stuur een mailtje met je contactgegevens.
  • Of meld aan je wijkmonitor dat je interesse hebt om deel te nemen.
     

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.